Stiri si evenimente

 • Nopti

  Trooper cântă în deschiderea mega-showului Deep Purple de la București, de pe 13 mai.

  Vor fi urmați de canadienii de la Monster Truck. Accesul în incinta Romexpo va fi permis de la ora 17.00.

  Citeste mai mult...
 • Scandal

  Trooper face "Scandal” pe 28 octombrie la Arenele Romane!

  Trooper anunţă un nou show în Bucureşti pentru toamna acestui an! Concertul va avea loc pe 28 octombrie, la Arenele Romane, în cortul încălzit. Evenimentul marchează peste 20 de ani de când formaţia face neîntrerupt "scandal” pe scena muzicală din România şi va aduce în prim-plan cele mai cunsocute şi îndrăgite piese Trooper, alături de elemente surpriză. Dacă ai crescut cu “Tari ca munţii”, “Amintiri” sau “Strigăt”, dar şi dacă "În ziua a opta” ori "Anul şarpelui” se află în topul preferinţelor tale, atunci concertul acesta este pentru tine!

  Citeste mai mult...
 • Lita

  Alin "Coiotu" Dincă si Lita Ford la Hard Rock Cafe.

  Alin "Coiotu" Dinca, dj Rock FM si solist in formatia Trooper, a fost invitat de Lita Ford sa cante impreuna pe scena Hard Rock Cafe. Cei prezenti la eveniment ii vor putea asculta pe cei doi cantand "If I Close My Eyes Forever". Piesa a fost inregistrata in 1988 de Lita Ford impreuna cu Ozzy si lansata pe albumul "Lita". Prin urmare, in aceasta seara avem petrecere mare in Hard Rock Cafe!

 • Nopti

  Trooper pregătește lansarea unui nou videoclip.

  Împreună cu Big Film, muzicienii au hotărât să filmeze pentru piesa "Nopți". Melodia este o preluare după celebra compoziție a lui Vali Sterian. Trooper consideră că, la 27 de ani de la apariția variantei originale, piesa este încă extrem de actuală și prezintă realitatea momentului. În luna aprilie fiți pregătiți pentru cea mai curajoasă producție video semnată Trooper! Până atunci, vizitați canalul de YouTube al formației.

  Vizioneaza teaser-ul
 • In ziua a opta

  TROOPER A LANSAT NOUL ALBUM `IN ZIUA A OPTA`

  Cel de-al optulea album al formației cuprinde, pe lângă piese noi, compuse după lansarea albumul "Atmosfera", și câteva surprize.
  Consecvenți ideii de a readuce în atenția publicului piese aparținând altor formații care au influențat prin muzica lor destinul Trooper, pe noul album pot fi ascultate și trei piese din repertoriul Phoenix, Valeriu Sterian și Compania de Sunet și Chrom Dioxid.
  Noul album al formației Trooper, "În ziua a opta", se poate cumpara din secțiunea Shop.

  Citeste mai mult...
 • Coiotu

  Alin "Coiotu'" Dincă la Rock FM

  De luni până vineri de la ora 18.00 Alin "Coiotu'" Dincă poate fi ascultat pe frecvențele Rock FM din toată țara. Radioul este una dintre marile pasiuni ale solistului. Aventura lui Alin Dincă în lumea radioului a început în 2001, la un post din Târgoviște. Dupa salile de concert, Rock FM este cel mai potrivit loc in care va puteti intersecta cu vocea Trooper. Emisiunile pot fi ascultate si live pe Rock FM

  Citeste mai mult...