Tricouri

Termeni si conditii pentru achizitionarea de produse de pe acest site:

Se livreaza produsele comandate prin serviciul de curierat, la domiciliul clientului, in termen de maximum 7 zile lucratoare de la confirmarea si expedierea comenzii plasate. Termenul de livrare poate fi modificat din motive independente de vointa noastra. Taxele de livrare sunt de 10 lei pentru Bucuresti colete mici, 16 lei pentru provincie colete mici si 20 lei pentru coletele mai mari. In cazul coletelor care vor depasi 3kg, costul transportului se va calcula in momentul confirmarii comenzii si va fi comunicat clientului inainte de livrare. Trooper nu isi asuma responsabilitatea pentru intarzierile la livrare care se datoreaza tertilor. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi doar daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului. Aceste lucru presupune pastrarea documentatiei aferente constatarii coletului deteriorat inainte de primirea acestuia.

Returnare produse:

Costurile directe legate de returnarea produselor cad in sarcina cumparatorului. In cazul unui retur, contravalorea marfii returnate va fi platita clientului in termen de maxim 14 zile de la returnarea produsului doar prin transfer bancar in contul clientului. Atentie: nu se returneaza si valoarea transportului. Produsul trebuie sa fie in starea originala, sa aiba toate etichetele si insemnele, sa fie in ambalajul original si sa nu prezinte semen de uzura sau folosinta. Orice produs poate fi schimbat cu altul in cazul in care masura comandata nu vi se potriveste. Daca returnarea se face din cauza unei marimi nepotrivite, inlocuirea produsului se va face imediat ce returul a avut loc, in cazul in care marimea dorita este disponibila. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul nu mai este pe stoc sau este disponibil intr-un termen pe care nu il acceptati, va puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret sau se poate returna contravaloarea produsului.

Litigii:

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Trooper . In cazul unor eventuale conflicte intre Trooper si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.